Başkan Eşki’den Zabıta Haftası kutlaması

Zabıta Haftası kapsamında ilgili personelle ilk olarak Bornova Belediyesi’nin Altındağ’da kısa bir süre önce açtığı Zabıta Merkezi’nde bir araya gelen Başkan Eşki, üzerinde zabıta kıyafeti ile bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Kemalpaşa Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Zabıtalarla birlikte cadde boyunca yürüyen Eşki, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan  Eşki, ziyaretler sırasında zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Zabıta, kent yaşamında düzenin sağlanmasında kritik bir rol oynar. Kamu sağlığını koruyan, çevreyi düzenleyen ve haksız rekabeti engelleyen zabıta ekiplerimiz, her gün kentimizin düzeni ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışıyor. Zabıta Haftası vesilesiyle onların önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Halkımızın memnuniyetini ve esnafımızın düzenli çalışmasını sağlamak için gece gündüz demeden görev başında olan zabıta arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

  Hibya Haber Ajansı

 

facebook sharing button Facebook
twitter sharing button Tweeter
whatsapp sharing button Whatsapp